We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Blond Angels

Kevin Murphy heeft speciaal voor blond en grijs haar de Blond Angels lijn ontworpen. De lijn bestaat uit een tweetal producten die de haarkleur bevorderen en grauwe kleuren verwijderen. Ook wordt het haar diep verzorgd. Kleurbevorderend Verwijdert grauwe kleuren Voor blond en grijs haar Voor gekleurd haar

  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Kevin Murphy Blond Angels producten

De Kevin Murphy Blond Angels lijn bestaat uit een conditioner en een shampoo. De Kevin Murphy Blonde Angel Wash Shampoo is een kleurbevorderende shampoo voor blond en grijs haar. De blonde kleurtonen worden verfrist. Daarnaast is de Kevin Murphy Blonde Angel Conditioner ook geschikt voor blond en grijs haar. De conditioner voedt, herstelt en verzacht het haar terwijl de haarkleur wordt behouden. Na het gebruik van de shampoo en conditioner kan het haar in het perfecte model gebracht worden met de finishing producten van Kevin Murphy.

Veilig Kevin Murphy Blond Angel producten bestellen

Heeft u nog vragen over de producten van Kevin Murphy of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje