We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Conditioner

Kevin Murphy heeft verschillende verzorgende producten voor het haar, waaronder conditioners. Zo zijn er verschillende conditioners die het haar voorzien van de juiste verzorging. Alle conditioners van Kevin Murphy zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen ervoor dat het haar in een goede conditie blijft. Het voedt, hydrateert en herstelt de haren optimaal. Een conditioner is daarom het ultieme haarverzorgingsproduct wanneer u graag geniet van een algehele verzorging. 

  • Voor alle haartypen
  • Hersteld en hydrateert het haar
  • Maakt het haar zacht en soepel  
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Kevin Murphy Conditioners

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende conditioners van Kevin Murphy vinden. Zo is er altijd een conditioner die past bij uw haartype en wensen. De Kevin Murphy conditioners zijn er voor dik, droog, fijn, slap, gekleurd en grijs haar. Ook zijn er conditioners speciaal voor mannen en haaruitval. Heeft u fijn en gekleurd haar? Dan is de Kevin Murphy Angel Rinse Conditioner het ideale verzorgingsproduct voor uw haar. Deze fijne conditioner zal ervoor zorgen dat de haarkleur wordt behouden terwijl het haar zal kunnen genieten van zichtbaar meer volume. Deze heerlijke conditioner is gewichtloos en bevordert de haargroei. Last van dik en stug haar? Dan is de Kevin Murphy Luxury Rinse Conditioner het product bij uitstek. Deze heerlijke conditioner maakt het haar soepel waardoor het flexibeler wordt. De conditioner bevat verschillende rijke ingrediënten zoals Kukui noten olie. Hierdoor wordt het haar gevoed, hersteld en verzorgd. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat het haar kan genieten van een uitmuntende glans. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de shampoo van Kevin Murphy.

De beste conditioners online bestellen

Wilt u morgen uw haren al de verzorging geven die het verdient? Bestel dan vandaag nog een Kevin Murphy Conditioner. Een goede conditioner is een echte must voor prachtig, gezond en verzorgd haar. Indien u graag meer informatie wil over de verschillende conditioners, kan u altijd contact opnemen met ons Beauty Care Team via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje