We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Finishing

Wilt u ook een fantastische afwerking van uw eigen haar? Kevin Murphy heeft speciaal een lijn ontwikkeld voor de finishing van het haar. Deze lijn onthuld de natuurlijke glans en geeft het haar nog een extra WOW-factor. De producten van Kevin Murphy voorkomen dat het haar zwaar en futloos wordt. Hierdoor zijn de meeste producten voor bijna alle haarstijlen geschikt. 

  • Geschikt voor meerder haartypes 
  • Natuurlijke glans 
  • Perfecte afwerking van het haar 
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Kevin Murphy Finishing producten

Nadat het haar gewassen en verzorgd is met een shampoo en conditioner, kunnen de finishing producten worden gebruikt. Dit geeft het haar net nog even een extra boost. Kevin Murphy Finishing geeft u een schitterende uitstraling en is daarnaast zeer gemakkelijk te gebruiken. Kevin Murphy heeft de Session Spray , Kevin Murphy Anti Gravity Spray Hairspray en de Texture Master zijn drie haarsprays die het haar lang in model houden. Tevens is er ook  de populaire Fresh Hair Dry Shampoo. Naast een heerlijke verfrissing wordt het haar ook voorzien van meer kracht, glans en body en worden hoofdhuidaandoeningen zoals roos en een vette hoofdhuid bestreden. Voor een mooie glans kan de Kevin Murphy Shimmer Shine gebruikt worden. Dit is een prachtige glansspray met een herstellende functie. De Kevin Murphy Shimmer Shine herstelt het haar en voorziet het van een stralende glans

Veilig Kevin Murphy Finishing producten bestellen

Weet u niet welk product het beste bij u past? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen met ons Beauty Care Team via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje