We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Hair Resort

Het verkrijgen van de perfecte “beach look”  is voor vele vrouwen een echte droom. Kevin Murphy heeft daarom het ultieme product ontwikkeld om deze nonchalante look mee te ontwikkelen. Het product is echter per ongeluk ontstaan. Toen Kevin Murphy bezig was met een photoshoot, had hij oogschaduw met één van zijn haarproducten gemengd. Hierdoor verkreeg hij een mengsel dat een te gekke textuur aan het haar gaf. Vervolgens heeft hij het product verder ontwikkeld en is de Kevin Murpy Hair Resort ontstaan.

Het hele jaar genieten van een waanzinnige beach look

Kevin Murphy Hair Resort maakt het mogelijk om het hele jaar te genieten van de perfecte beach look. Deze fijne texturizer geeft een fijn textuur aan het haar waardoor er een warrige look ontstaat. De texturizer bevat verschillende rijke ingrediënten zoals: mandarijn, citrus en honing. Hierdoor wordt het haar gehydrateerd, gevoed en verzorgd.

Bestel Kevin Murphy Hair Resort online bij JohnBeerens.com

Geniet van een prachtige beach look met de Kevin Murphy Hair Resort. De fijne texturizer zorgt ervoor dat het haar een prachtige warrige look krijgt. Hierdoor krijgt uw uitstraling een echte boost. Wilt u graag meer weten over de Kevin Murphy Hair Resort? Dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje