We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Repair Me

Droog en beschadigd haar zijn binnen een korte tijd verleden tijd door de fijne producten van Kevin Murphy Repair Me. De lijn richt zich namelijk op het herstellen van droog en beschadigd haar. Door de toegevoegde aminozuren wordt het haar optimaal gevoed en verzorgd. Hierdoor zal het haar niet langer droog en poreus aanvoelen waardoor u kan genieten van prachtig haar met een uitmuntende glans.

Een optimale verzorging voor het haar

De Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH zal het haar herstellen en voeden. Door de toegevoegde eiwitten wordt het haar hersteld en zal het sterker worden. Daarnaast worden onzuiverheden verwijderd en wordt het haar op een milde wijze gereinigd. De Kevin Murphy REPAIR-ME.RINSE kan vervolgens worden aangebracht. Dit is namelijk een herstellende en reconstruerende conditioner. De conditioner is vochtinbrengend en beschermt het haar tegen schade, het verbetert de beheersbaarheid van het haar en geeft het haar een prachtige glans.

Kevin Murphy RE.STORE

Kevin Murphy RE.STORE is de ultieme treatment om het haar te reinigen en te verzorgen. Deze treatment reinigt en behandelt het haar in slechts een stap. Door de hightech huidverzorgingstechnologie wordt het haar gereinigd en wordt het vocht vast gehouden om het beschadigde haar te reconstrueren. Hierdoor is het een uniek product op gebied van haarverzorging. Deze proteïne shot voor het haar mag 1 á 2 keer per week worden gebruikt om het beste effect te verkrijgen.

Kevin Murphy Repair bij online bestellen bij JohnBeerens.com

Wilt u graag genieten van prachtig gezond haar? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Kevin Murphy Repair Me producten eenvoudig en veilig bij JohnBeerens.com. Uw haar zal snel hersteld zijn en kunnen genieten van een uitmuntende glans. Wilt u graag meer informatie over Kevin Murphy Repair Me? Dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje