We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Shampoo

Kevin Murphy is een van de meest gewilde haarstylisten van de wereld. Zo wordt hij vaak gevraagd om het haar van modellen en filmsterren in model te brengen voor belangrijke opnames en shoots. Nu heeft hij een shampoo lijn ontwikkeld speciaal om het haar extra goed te verzorgen. 

  • Voor mannen en vrouwen
  • Voor alle haartypen
  • Shampoos zijn biologisch afbreekbaar
  • Parabenen- en sulfaatvrij
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Kevin Murphy Shampoos

De shampoo lijn van Kevin Murphy bestaat uit verschillende soorten shampoos. Zo is er een shampoo voor beschadigd haar, dik, droog, fijn, slap, gekleurd, grijs, verzwakt, breekbaar en vet haar. Ook is er een shampoo voor haaruitval en voor mannen. De shampoos zijn zacht voor het haar en de hoofdhuid. Zo is er bijvoorbeeld de Kevin Murphy Angel Wash Shampoo, deze shampoo herstelt en geeft het haar meer volume. De shampoos zorgen voor een diepe verzorging van het haar. Daarentegen zorgt de Kevin Murphy Luxury Wash Shampoo doormiddel van natuurlijke ingrediënten dat het haar een natuurlijke glans krijgt en zijdezacht aanvoelt. Voor een optimaal resultaat na het wassen van het haar met shampoo kunnen de conditioners van Kevin Murphy gebruikt worden.

Parabenen- en sulfaatvrij

Bewezen is dat Parabenen- en sulfaatvrije shampoo veel gezonder is voor het haar. De shampoo is mild voor huid en haar en de kans op uitdrogen verminderd. Deze shampoo is onder andere goed voor krullend haar en een gevoelige, jeukende of schilferige hoofdhuid. Maar ook droog, beschadigd en gekleurd haar hebben baat bij parabenen- en sulfaatvrije shampoo.

Veilig Kevin Murphy shampoo bestellen

Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Heeft u nog vragen over de shampoo van Kevin Murphy of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje