We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Stimulate Me

Ook voor de man is de uistraling van het haar zeer belangrijk. Dit is de reden dat Kevin Murphy ook speciaal voor de man een lijn heeft ontwikkeld. De Stimulate Me lijn bestaat uit een shampoo en conditioner en geeft de kracht van het haar terug en laat het glanzen.

  • Speciaal voor mannen
  • Verfrissend voor haar en hoofdhuid
  • Geeft glans en kracht
  • Sulfaat- en parabeenvrij
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren

De Kevin Murphy Stimulate Me producten

De Kevin Murphy Stimulate Me Wash Shampoo zorgt voor een langdurig fris gevoel. Door deze shampoo wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor het haar zijn glans en kracht terug krijgt. De shampoo kan elke dag gebruikt worden. De lijn bestaat ook uit een verfrissende conditioner. Ook de Kevin Murphy Stimulate Me Rinse Conditioner zorgt dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Na de verzorging van het haar met de Stimulate Me producten, kan het haar perfect in model worden gebracht met de finishing producten van Kevin Murphy.

Uitgebreid persoonlijk advies

Heeft u nog vragen over de Kevin Murphy Stimulate Me lijn of wilt u graag een persoonlijk advies? Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van de juiste keus. Onze beautyspecialisten willen u graag helpen om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven over onze producten! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje