We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Styling

Met de juiste stylingproducten kan het haar voorzien worden van het perfecte kapsel. De juiste stylingproducten zullen ervoor zorgen dat het haar naar wens in model gebracht kan worden. Kevin Murphy heeft verschillende stylingproducten. Zo is er voor ieder gewenst kapsel een passend product. 

  • Voor ieder haartypen
  • Perfect styling van het haar
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De verschillende stylingproducten

Het assortiment van de Kevin Murphy Styling producten bestaat onder andere uit een mousse, lotions, sprays en hairsprays. Het zijn de producten die als laatst in het haar gaan na het gebruik van een shampoo of conditioner. Met deze producten kan het kapsel creëren worden naar het model naar wens. Kevin Murphy staat bekend om zijn iconische “beach look”. Om deze look zelf te creëren, heeft hij de Kevin Murphy Hair Resort op de markt gebracht. Dit fantastische stylingproduct werd ontdekt toen Kevin Murphy tijdens een shoot per ongeluk make-up mengde met een haarproduct. Zo is er een uniek mengsel ontstaan die de haren een fantastische textuur geeft.

Bestel online bij JohnBeerens.com

Creëer morgen al de gewenste look met de stylingproducten van Kevin Murphy en bestel vandaag nog bij JohnBeerens.com. Een verzorgde coupe draagt immers bij aan een fantastische uitstraling. Indien u meer wilt weten over de producten van Kevin Murphy, schroom dan niet om contact op te nemen met ons Beauty Care Team via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje