We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy treatment

Een treatment is een intensieve behandeling voor het haar. Het haar wordt dan vanaf de haaraanzet tot aan de punten optimaal verzorgd en hersteld. Het Kevin Murphy treatment zal ervoor zorgen dat het haar na de behandeling weer gezond zal aanvoelen en beschermd zal zijn tegen invloeden van buitenaf. Kevin Murphy heeft verschillende treatments ontwikkeld die uw haar de verzorging bieden die het nodig heeft. 

  • Optimale haarverzorging
  • Hersteld het haar
  • Voor mannen en vrouwen
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 

De Kevin Murphy Treatments

In het assortiment van Kevin Murphy zijn er verschillende treatments te vinden. Zo is er de Kevin Murphy Young Again Oil Treatment. Deze leave-in treatment voedt het haar en gaat veroudering van het haar tegen. Ook de Kevin Murphy Born Again Treatment zal het haar de verzorging geven die het nodig heeft. Deze treatment verzorgt het haar maar zorgt er ook voor dat haaruitval wordt voorkomen en dat de kleur van het haar wordt behouden. Kevin Murphy Staying Alive is een leave-in spray die bestaat uit anti-oxidanten. Deze zorgen ervoor dat het haar wordt beschermd en optimaal wordt gevoed, waardoor het haar gezond zal blijven. Om het haar makkelijk uitkambaar te maken kan de  Kevin Murphy Untangled leave-in condtioner gebruikt worden. Daarnaast beschermd Kevin Murphy Un Tangled het haar tegen de hitte van stylingtools. Daarentegen verdikt Kevin Murphy Body Mass  het haar en verbeterd het de kwaliteit. De Kevin Murphy Thick Again is een product speciaal voor dun haar. Kevin Murphy Thick Again bevat voedende extracten zoals citrus, gemberwortel en peterselie extracten.

Uw favoriete treatment bestellen bij JohnBeerens.com

Om uw haar te voorzien van een herstellende behandeling, heeft Kevin Murphy verschillende treatments die uw haar de ultieme verzorging bieden. Bij JohnBeerens.com kan u voor ieder haartype een passende treatment vinden. Bestel daarom vandaag nog uw favoriete treatment. Indien u meer informatie wenst over de treatments van Kevin Murphy, kan u contact opnemen met ons Beauty Care Team via [email protected] en telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje