We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Young Again

Kevin Murphy Young Again is een van de vele lijnen van Kevin Murphy. Deze lijn richt zich op het verzorgen, voeden en verjongen van het haar. Het is daarom een volledige verzorging voor het haar en de hoofdhuid. Kevin Murphy Young Again bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker en een oil treatment. De lijn is tevens vrij van sulfaten en parabenen, pluis wordt voorkomen en ouder wordend haar krijgt de voeding en verzorging die het nodig heeft.

De haarproducten van Kevin Murphy Young Again

Een optimale verzorging voor het haar begint met een goede reiniging. De Kevin Murphy Young Again Wash Shampoo zal het haar op een milde wijze reinigen en het verzorgen door de 20 toegevoegde aminozuren. De Kevin Murphy Young Again Rinse Conditioner verzorgt vervolgens het droge en beschadigde haar. Het voorkomt pluis en het versterkt het haar. Om het haar een extra boost te geven, is de Kevin Murphy Young Again Masque het ultieme product. Het haarmasker hydrateert het haar en vermindert pluis. Daarnaast bevat het ook 20 aminozuren die het haar optimaal voeden en verzorgen. Om de verzorging af te sluiten, kan de Kevin Murphy Young Again Oil Treatment worden gebruikt. Dit is een leave-in treatment die gewichtloos is. De treatment voedt het haar, herstelt beschadigingen en maakt het haar zacht en gezond. 

Kevin Murphy online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig en eenvoudig uw favoriete producten van Kevin Murphy bestellen. Zo kunt u het haar voorzien van een prachtige look wat bij zal dragen aan uw algehele verzorging. Indien u graag meer informatie heeft over de Kevin Murphy Young Again producten, kunt u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje