Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Kis KeraDirect Haarverf
    • Intense modetinten
    • Kleuren zijn mengbaar
    • Direct klaar voor gebruik
    • Eenvoudige kleuring
Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Kis Kappers Verf is de lijn met producten voor een ieder die een mooie natuurlijke kleur in het haar wil of gewoon heel creatief wil omgaan met het haar en de haarkleuring. De producten uit deze lijn zorgen niet alleen voor een mooie fantastische kleur in het haar, maar hebben zoals alle producten van KIS Kappers ook een herstellende werking op het haar. Men krijgt een geweldige diepe kleur in het haar en haar is ook mooi hersteld en gezond.

De producten van in de Kis Kappers Verf lijn werken van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel, maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes en voor een minimale prijs. De formule van het Keratin Infusion System, kortweg KIS, herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker, omdat alle kleuringen van KIS hiermee zijn verrijkt.

Kis Keracream Color is een kleuring met 100% dekking bij slechts 3% waterstofperoxide. Het biedt de haarkwaliteit van een spoeling en de houdbaarheid van een verf. Gemakkelijk te verwerken en geeft extra glans. Deze collectie van hoogwaardige producten, biedt men, daadwerkelijk wat ze belooft: een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar bovendien versterkt en beschermt. Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar. Natuurlijk zijn ook deze kleurproducten verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar. Kis Keracream color komt in 72 kleurnuances.

Heeft u nog vragen over producten van Kis Kappers Verf? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag