We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

L’Oréal Haarverf

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om zelf hun haren te verven. Verf is ideaal om de grijze haren te bedekken of voor een vernieuwde uitstraling. Met de haarverf van L’Oréal is het mogelijk om net zo’n resultaat te krijgen als bij de professionele haarsalons.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Goede dekking
  • Geschikt voor vele haartypes

De haarverf van L’Oréal

Speciaal voor de mannen heeft L’Oréal een haarverf ontwikkeld. De  L’Oréal LP Homme Cover zorgt ervoor dat grijs haar gekleurd wordt op een natuurlijke manier en heeft hiernaast een korte inwerktijd van maar 5 minuten. Voor zomerse jeugdige blonde lokken kan de L’Oréal Professionel Platifiz Précision gebruikt worden. Deze verf geeft een mooie natuurlijke oplichting van het haar. Daarentegen is de L'Oréal Professionel LUOcolor heeft een nieuwe kleurformule voor een gloednieuw effect van licht en reliëf. LUOcolor is een oxidatiekleuring wat voor frisse, natuurlijke en zachte kleuren zorgt. De Haarverf lijn van L’Oréal bestaat nog uit meerdere haarverf soorten die geschikt zijn voor vele haartypen.

Online Haarverf bestellen

Bestel vandaag de haarverf van L’Oréal en geniet morgen al van uw nieuwe glanzende haarkleur! Bij vragen over de producten van L’Oréal kunt u altijd onze beautycare afdeling inschakelen. Door de vele kennis en ervaring kunnen zij u een uitgebreid persoonlijk advies geven over alle producten van L’Oréal. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag