Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

L´Oréal Pure Resource

Met L´Oréal Pure Resource zorgt L´Oréal voor een nieuwe manier van reinigen. Dit kan ten goede komen bij mensen met vet haar. het kan er zelfs voor zorgen dat je minder goed in je vel zit omdat jouw haar je visitekaartje is. Vet haar ontstaat doordat talgklieren op de hoofdhuid talg aanmaken. Vet haar wordt dus veroorzaakt door een vette hoofdhuid. Het is een natuurlijk proces dat de huid gezond houdt en beschermt tegen infecties en bacteriën. Soms beginnen talgklieren meer talg te produceren dan normaal, dat heeft een vette hoofdhuid als gevolg dat zorgt voor vette haren. Met L´Oréal Pure Resource heb je alles wat je nodig hebt om dit te voorkomen.

Het product van L´Oréal Pure Resource

Het product van L´Oréal Pure Resource is de L´Oréal Pure Resource shampoo voor vet haar en vette hoofdhuid. De shampoo tegen vet haar is geschikt voor alle haartypes en zorgt voor dat jouw haar gezuiverd en gevoed wordt. De L´Oréal Pure Resource shampoo voor vet haar vormt een hyprolipide laagje op de hoofdhuid zodat de vette hoofdhuid en vette haar weer schoon is, gevoed en beschermd wordt. Ook heeft de L´Oréal Pure Resource shampoo tegen vet haar citramine als bestandsdeel dat productresten en hardwaterresten verwijdert. Kortom, L´Oréal Pure Resource is het ideale product voor mensen met snel vet haar.

  • Shampoo voor vet haar
  • Shampoo voor vette hoofdhuid
  • Shampoo voor glanzend haar

L´Oréal Pure Resource online bestellen

Bestel nu de beste shampoo voor vet haar met L´Oréal Pure Resource. L´Oréal Pure Resource creëert een mooie glans en laat het haar weer stralen! Als je vandaag bestelt kun je de professionele L’Oréal producten morgen al in huis verwachten! Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste L´Oréal producten voor jouw haartype kun je altijd terecht bij ons team van beautyexperts via [email protected] of op werkdagen telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen je graag!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje