Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

 L´Oréal Sensi Balance

Een gevoelige hoofdhuid kan verschillende oorzaken hebben, gelukkig is er een oplossing hiervoor. L´Oréal heeft L´Oréal Sensi Balance zo ontworpen dat het een gevoelige hoofhuid kalmeert en kwetsbaar haar versterkt. Een gevoelige hoofdhuid kan zorgen voor een branderige hoofdhuid en een jeukende hoofdhuid. L´Oréal Sensi Balance heeft een verfrissende mix van haarverzorgende ingrediënten die jouw onrustige hoofdhuid verzorgen. Met L´Oréal Sensi Balance wordt jouw hoofdhuid weer rustig en gekalmeerd.

Het producten van L´Oréal Sensi Balance

L´Oréal Sensi Balance heeft een shampoo voor gevoelige hoofdhuid. De bestandsdelen van L´Oréal Sensi Balance zorgen dat de hoofdhuid en het haar op een milde manier gereinigd wordt. L´Oréal Sensi Balance bevat sorbitwin die zorgt dat de vochtbalans, en daarmee het haar verbeterd wordt. De gevoelige hoofdhuid shampoo van L´Oréal Sensi Balance laat het haar weer stralen en zorgt ervoor dat de jeukende en irriterende hoofdhuid verminderd wordt.

  • Milde shampoo voor gevoelige hoofdhuid
  • Shampoo die jeuk en irritatie vermindert

L´Oréal Sensi Balance online bestellen

Met de beste shampoo voor gevoelige hoofhuid van L´Oréal Sensi Balance kan jij weer zonder zorgen door het leven. Goed verzorgd haar zorgt dat jij ook beter in je vel zal zitten. Gebruik nu daarom L´Oréal Sensi Balance en het haar zal er weer verzorgd uit zien zonder jeuk of irritatie. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste L´Oréal producten voor jouw haartype kun je altijd terecht bij ons team van beautyexperts via [email protected] of op werkdagen telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen je graag!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje