Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Label.M Deep Cleansing Shampoo
  • Diepreinigend
  • Geeft hoofdhuid een fris gevoel
  • Bescherming hitte en UV-straling
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Bevat Bamboe, Eucalyptus, Pepermunt, Teatree Olie, Tarwe, Soja en Vijg
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Label.M Shampoo

Label.M Professional Haircare is ontwikkeld in samenwerking met het International Artistic Team van Toni & Guy. Dit speciale team staat onder leiding van Sacha Mascolo-Tarbuck, die de creatieve richting van de producten bepaalt. Het assortiment kent een systematische benadering, bekend als de 4C's: Cleanse, Condition, Create en Complete (reinigen, verzorgen, creëren en completeren). De filosofie hierachter is dat de producten kunnen worden gecombineerd op verschillende manieren voor verzorging en styling op maat. Daarnaast zijn er de natuurlijke haarproducten in de Organic lijn.

Een goede shampoo is de basis voor een optimale verzorging. Met een reinigend product, zoals een shampoo, krijgt het haar de verzorging die het nodig heeft. In het assortiment van JohnBeerens.com zijn er verschillende shampoos van Label.m te vinden. Zo is er altijd wel een shampoo die past bij uw haartype en wensen.

Assortiment shampoos Label.M

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn verschillende shampoos van Label.m te vinden. Onze beautyexperts zijn zelf enorm enthousiast over de Label.M Deep Cleansing Shampoo. Deze shampoo bevat het unieke Enviroshield Complex, wat ervoor zorgt dat het haar wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools en UV-straling.

Nog een topper uit de het  assortiment van Label.M, is de Dry Shampoo Brunette. Deze droogshampoo, speciaal voor bruin haar, heeft een absorberende werking en zorgt er voor dat het haar niet langer vet oogt. Deze shampoo geeft het haar bovendien een matte textuur en zorgt ervoor dat het haar meer volume krijgt.

Bestel uw favoriete Label.M Shampoo online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.m  Shampoo bij JohnBeerens.com.  Verzorgde haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welke shampoo het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag