Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Living Proof Curl

Krullend haar is geweldig mooi, maar het vraagt wel om veel verzorging. Krullend haar wordt vaak pluizig en zwaar. Speciaal voor krullend haar heeft Living Proof een lijn ontwikkeld. 

  • Vrij van siliconen
  • Ideaal voor krullen
  • Houdt het haar luchtig

De Curl producten van Living Proof

De Living Proof Curl Condition Wash is een shampoo die het haar reinigt en verzorgt in één behandeling. Er zijn ingrediënten toegevoegd die zorgen voor gladde en goed gevoede krullen. Na het wassen van het haar met de shampoo van Living Proof kan de conditioner gebruikt worden. De Living Proof Curl Detangling Rinse is een door water geactiveerde gel-achtige conditioner. Het is een unieke formule die het mogelijk maakt om pluisvrij de deur uit te gaan! De gel-achtige formule ontwart het haar direct op het moment dat het met water in aanraking komt. Daarnaast bestaat de Curl lijn uit een mousse. De Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse zorgt voor flexibele, langdurige krullen. Het haar is door deze mousse langer mooi en pluisvrij. Tot slot bestaat de Curl lijn uit de Living Proof Curl Defining Styling Cream. Deze styling cream houdt het sterk krullende haar wat luchtiger en bovendien geeft het extra verzorging en een lichte hold.

Living Proof Curl online bestellen

Geniet van mooie pluisvrije lokken met de Living Proof Curl producten! Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Living Proof? Onze beautycare afdeling staat 5 dagen in de week voor u klaar. Zij hebben de kennis en ervaring om u een uitgebreid persoonlijk advies te geven over deze producten. U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje