We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Bath & Body Fruity

Deze nieuwe productlijn van Marbert bevat 4 vernieuwende, bijzonder frisse producten. De producten zijn allemaal geschikt om het lichaam te verzorgen en te laten ontspannen. Tevens hebben de producten van Marbert Bath & Body een heerlijke frisse geur die vrijkomt bij alleen al het openen van de tube. Marbert Bath & Body bestaat uit producten die perfect zijn voor de jonge dames die vol zitten met levenslust.

De Bath & Body producten van Marbert

De Bath & Body Fruity lijn van Marbert bestaat uit meerder producten. Zo is er de Marbert Bath & Body I Love Refresh ‘N Fruity Shower Gel . Deze gel is heerlijk verfrissend en prikkelt de zintuigen terwijl de huid verzorgd wordt.  De Marbert Bath & Body I Love Refresh ‘N Fruity Body Lotion is een heerlijk verfrissende bodylotion die het uitdrogen van de huid tegen gaat. Deze heerlijk, frisse huidverzorging werkt aanspannend, antiseptisch, ontstekingsremmend en hydraterend. Daarentegen is de Marbert Bath & Body I Love Sweet ’N Fruity Shower Gel een heerlijke bad en douchegel met een verzachtende en egaliserende werking. Deze shower gel verhoogt het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Tot slot heeft de Marbert Bath & Body I Love Sweet ’N Fruity Body Lotion een verzachtende en egaliserende werking. Daarnaast worden de cellen gestimuleerd door de cafeïne die zich bevindt in de bodylotion.  

Shea Butter

Alle producten in de nieuwe lijn van Marbert bevatten Shea Butter. Shea Butter bevat vitamine A en B en gaat het uitdrogen van de huid tegen, tevens zorgt het voor een gladde huid, een heerlijk zacht gevoel.

Advies over de Bath & Body Fruity producten

Laat uw lichaam ontspannen en genieten van een heerlijk frisse sensatie met de Bath & Body Fruity producten van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten van Marbert? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies! De beautycare afdeling is te bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje