We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Crème

Het Duitse merk Marbert staat al meer dan 70 jaar bekend om haar kwalitatieve crème's. In samenwerking met artsen en schoonheidsspecialisten biedt het merk een uitgebreid assortiment aan crèmes aan voor zowel vrouwen als voor mannen. Crèmes voor alle huidtypes: van gevoelige tot vette huid, en niet te vergeten de anti-aging crèmes.

Veel keuze bij Marbert

De producten van Marbert zijn met veel zorg ontwikkeld voor uw huid en zijn geschikt voor iedere dagelijkse routine. Het begint met de reinigende Marbert Cleansing Rich Cleansing Cream. Die bevat rijstproteïnen en bereid de huid voor op de volgende verzorgingsproducten. Na het reinigen van de huid kan er een dag-  of nachtcrème worden aangebracht die bij u huidtype past. Als de huid een goede reiniging heeft gehad, kan de gezichtscrème namelijk beter inwerken. Marbert biedt een groot assortiment aan van zowel dag en nachtcrèmes in eén. Ook de Anti-aging lijn van Marbert bevat diverse producten. De kwaaltjes als lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen worden zorgvuldig aangepakt door de crèmes van Marbert.

Marbert bestellen bij JohnBeerens.com

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan de schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom is een goede huidverzorging erg belangrijk. Marbert heeft een brede lijn met kwalitatief de beste huidverzorgingsproducten. Bij vragen over de huidverzorgingsproducten van Marbert of over het merk zelf, kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Die zijn altijd bereikbaar op de werkdagen van 9.00 tot 20.30 via het nummer +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje