We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Dagcrèmes

Marbert heeft een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging, bestaande uit producten voor de dagelijkse verzorging en reiniging, oogverzorging, maskers, scrubs en peelings.  De dagcrèmes van Marbert zijn in het bijzonder geschikt voor de veeleisende huid. De structuur wordt verfijnd, plooitjes in de huid worden verminderd. De huid voelt jonger, zachter, elastischer en soepeler aan. Daarentegen beschermen sommige dagcrèmes de huid tegen vroegtijdige veroudering van de huid.

De dagcrèmes van Marbert

De Marbert Sensitive Care Intensive Cream verzorgt en kalmeert de gevoelige huid en compenseert vet- en vochtverlies. Daarnaast is de Marbert Day & Night Repair Cream een herstellende dag- & nachtcrème speciaal voor de door UV- beschadigde huid. De Marbert Preventive Anti-Aging Care is daarentegen een crème voor de droge huid. Met deze preventieve Anti-Age verzorging worden lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd waardoor de teint er verfijnd, helder en gelijkmatig uit gaat zien. Ook de Marbert Anti-Aging Cream Gold is een Anti-Age crème. Deze crème is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. De huid wordt zachter, soepeler en elastischer en ziet er stralend en jonger uit. Tot slot is er de Marbert Phyto Cell Deep Energy Cream. Deze crème bevat waardevolle verzorgingssubstanties en vitaminen hierdoor krijgt de huid energie en vocht en wordt het verlies aan elasticiteit en stevigheid verkomen. De Marbert Dagcrème lijn bestaat uit nog vele andere dagcrèmes. Naast een dagcrème biedt Marbert ook vele nachtcrèmes aan. De crèmes zijn speciaal ontwikkeld voor onderstaande huidtypen: 

  • Droge huid
  • Normale huid
  • Gecombineerde huid
  • Vette huid
  • Gevoelige huid
  • Rijpere huid
  • Probleemhuid
  • Vermoeide huid

Advies over de Marbert Dagcrèmes

Geef uw gezicht de verzorging die het verdient met de dagcrèmes van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling.Onze beautyspecialisten zijn voor een passend advies te bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje