We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Oogverzorging

Marbert heeft een uitgebreid assortiment producten voor de oogverzorging. Met de oogverzorging van Marbert worden kringen en wallen verminderd en het gebied om de ogen gehydrateerd. Hierdoor krijgt u een frisse en fitte uitstraling.

  • Dermatologisch getest
  • 100% parfumvrij
  • Voor ieder huidtypen

De verzorgingsproducten voor de ogen

De oogverzorging lijn bestaat onder andere uit de Marbert I <3 Vitamins Vitamin Eye Care. Dit is een hydraterende en verfrissende oogverzorging om wallen te verminderen. Met het gebruik van de Marbert Vitamin Eye care krijgen de ogen weer een frisse blik. Daarentegen is het Marbert Lift4Age Protection Eye Serum een verstevigend anti-aging oogserum dat de huid rondom de ogen voor een aantal uren aanspant, waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Om rimpels, droogheid, donkere kringen en wallen tegen te gaan is de Marbert Profutura Eye Cream 2000 ontwikkeld.  De huid krijgt door deze crème weer nieuwe energie en wordt hersteld. De Marbert Oogverzorging lijn bestaat uit nog vele andere fijne producten voor ieder huidtypen.

Beautycare afdeling

Laat uw ogen weer stralen met de oogverzorgingsproducten van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten van Marbert? Neem dan contact op met de beautyspecialisten van JohnBeerens.com. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje