We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Serums

Marbert heeft een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging, bestaande uit producten voor de dagelijkse verzorging en reiniging, oogverzorging, maskers, scrubs en peelings. Zo zijn er ook de Marbert Serums. Deze laten de huid weer stralen door fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. De huid blijft elastisch en stevig.

  • Geschikt voor ieder huidtype

De serums van Marbert

Het Marbert Phyto Cell Energy Serum verzorgt en hersteld de rijpere huid. Lijntjes, rimpels en plooitjes worden bestreden, waardoor de huid er weer stralend en jong uit gaat zien. Daarnaast zorgt de Marbert Special Care Intensive Lifting Booster Serum voor een strakkere en jongere huid. Het Serum voedt en verstevigt de huid en vertraagt zichtbaar het verouderingsproces van de huid. Daarentegen zorgt het Marbert Moisturizing Care Intensive Moisturizing Serum voor een intensieve en langdurige hydratatie. De speciale formule van dit hydraterende serum voorkomt de drie belangrijkste oorzaken van een vochtarme gezichtshuid. Tot slot is het Marbert Lift4Age Protection Eye Serum een verstevigend anti-aging oogserum dat de huid rondom de ogen zichtbaar gladder maakt. Hierdoor wordt de weerstand van de huid verbeterd en verminderen zowel zwellingen als kringen rondom de ogen.

Beautycare afdeling

Laat uw huid weer stralen met de serums van Marbert! Weet u niet zeker welk beautyserum het beste bij uw huid past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling.Onze beautyspecialisten zijn voor een passend advies te bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje