We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marbert Special Care

Marbert heeft een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging, bestaande uit producten voor de dagelijkse verzorging en reiniging, oogverzorging, maskers, scrubs en peelings.  Voor elk huidtype is er een bijpassende lijn ontwikkeld. Zo is ook de Marbert Special Care lijn ontwikkeld. Deze lijn geeft de huid een echte boost.

De Special Care producten van Marbert

Zo is de Marbert Special Care Intensive Booster Concentraat een intensieve verzorgingsbehandeling voor alle huidtypen. Bij regelmatig gebruik van deze booster wordt de vitaliteit van de huid en de huidstructuur zichtbaar verbeterd. Hierdoor gaat de huid er jonger, steviger, gladder en stralender uitzien. Daarnaast zorgt de Marbert Special Care Intensive Lifting Booster Serum ervoor dat de huid weer strak en jong wordt. De ingrediënten van de Lifting Booster Serum zijn zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op de rijpere huid. Deze anti-verouderingsserum voor het lichaam heeft een drievoudige werking op de huid.

Advies over de Special Care producten

Geef u huid een boost met de Special Care producten van Marbert! Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. JohnBeerens.com heeft een beautycare afdeling die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Marbert producten! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje