We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marc Inbane Sets

Naast de verzorgingsproducten heeft Marc Inbane sets voor u samengesteld, u kunt kiezen uit verschillende giftsets. Alle met de beste verzorgingsproducten van Marc Inbane. De giftsets zijn ontworpen in een handig reisformaat.

  • Marc Inbane Giftsets
  • Beste verzorgingsproducten
  • Handig formaat

Marc Inbane giftsets bij Johnbeerens.com

De giftsets hebben een handig formaat en zijn daarom makkelijk om mee te nemen. De giftsets bestaan uit verschillende verzorgingsproducten. Één van de favorieten is de de Marc Inbane Giftset: hét perfecte cadeau. Deze giftset bevat de Marc Inbane Natural Tanning Spray en de Marc Inbane Natural Tanning Glove. Met de Marc Inbane Giftset creëert u gemakkelijk zelf een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvoudig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig in gebruik. De spray is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypen en het gehele lichaam. Één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. De Marc Inbane Natural Tanning Glove is speciaal ontwikkeld om de Marc Inbane Natural Tanning Spray aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken, denk bijvoorbeeld aan de achterkant van de benen. De Tanning Glove is van uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne, geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de Natural Tanning Spray egaal verspreid over de huid en worden vlekken en strepen voorkomen.

Marc Inbane giftsets online bestellen

Bestel vandaag nog de handige giftsets van Marc Inbane in onze webshop, handig om mee te nemen op reis of perfect om cadeau te doen! Heeft u vragen over de giftsets of over het merk Marc Inbane dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder de juiste producten te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje