We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marc Inbane Set

De luxe producten van Marc Inbane zijn verkrijgbaar in mooie en compacte pakketten. Wilt u iemand of uzelf een leuk cadeau geven, dan zijn deze pakketjes geschikt voor. Ook voor het reizen zijn de pakketjes snel en gemakkelijk mee te nemen. De producten van Marc Inbane zorgen voor een egale en een mooie teint.

De Inhoud Van Marc Inbane Sets

1.De giftset bevat de Marc Inbane Natural Tanning Spray en de Marc Inbane Natural Tanning Glove. Met de Marc Inbane Giftset creëert u gemakkelijk zelf een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid.

2.De Marc Inbane Luxurious Travel Set is speciaal ontworpen in een handig reisformaat. De Marc Inbane Travel Set bestaat uit:
1x Marc Inbane Natural Tanning Spray 50 ml
1x Marc Inbane Kabuki Brush
1x Marc Inbane Luxe Clutch

3.Marc Inbane Elegance Giftset is een verzameling van de beste producten van Marc Inbane die in een prachtige verpakking zijn verpakt. De giftset bestaat uit de Marc Inbane Natural Tanning Glove, Marc Inbane Powder Brush, Marc Inbane Black Exfoliator en de bekende Marc Inbane Natural Tanning Spray. Daarnaast bevat de Marc Inbane Elegance Giftset ook een prachtige luxe clutch. Zo is de giftset het cadeau bij uitstek.

Al deze producten zijn met veel zorg en liefde gemaakt voor uw huid. De Marc Inbane Tanningspray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten zoals Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Met behulp van de Marc Inbane Tanning Glove, is de spray gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen. Ook op de moeilijk bereikbare plekken! De luxueuze kwasten van Marc Inbane zijn gemaakt van zijdezachte haartjes die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook erg handig om bepaalde producten aan te brengen. De Marc Inbane Kabuki Brush is speciaal ontwikkeld voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, crèmes, emulsies en poeders. Het is een ronde, stevige kwast met een platte bovenzijde. De Marc Inbane Powder Brush  is een  poederkwast met een ronde vorm en een platte bovenzijde. Met behulp van deze kwast kan u op een gemakkelijke manier foundation, crème, emulsies en poeders aanbrengen. Marc Inbane heeft ook een hele fijne gezichtsscrub die de huid hydrateert en optimaal verzorgt. De Marc Inbane Black Exfoliator,  bevat verschillende kleine absorberende deeltjes die zijn samengesteld uit natuurlijke koolstof.

De producten van de Marc Inbane Luxurious Travel Set en van de Marc Inbane Elegance Giftset zijn verpakt in een handige, luxe clutch.

Marc Inbane Sets bestellen

Al deze fantastische sets van Marc Inbane, zijn natuurlijk veilig en snel te bestellen op onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de sets of het merk Marc Inbane? Neem dan gerust contact op met onze beautylijn. Deze is bereikbaar van 9.00-20.30 op alle werkdagen via het nummer +31 (0)13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje