We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Marc Inbane Tanning Spray

Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant gespecialiseerd in de luxe verzorgingsproducten die uw huid een mooie bronze teint kunnen bezorgen. Het merk is ontstaan door de ontwerpers Inge, Bart en Nele. Die hebben een mooie oplossing bedacht voor onze drukke levensstijl en gebrek aan zonuurtjes. De natural tanning spray! Het geeft een mooie en egale kleur die heel erg lijkt op een intensive vakantiekleurtje.

De werking van Marc Inbane Tanning Spray

De Marc Inbane Tanning Spray is erg gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. Ideaal als u snel en eenvoudig een kleurtje wilt creëren. De tanning spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten zoals Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Het is ook erg fijn dat de Marc Inbane Tanningspray geschikt is voor alle huidtypes. De kleur kan wel tot 5 dagen aanhouden!

Marc Inbane Tanning Spray bestellen

Voor een snelle en egale teint is de Marc Inbane Tanningspray perfect! Heeft u vragen over de tanning spray of over het merk Marc Inbane? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. Ze staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00 tot 20.30 en zijn bereikbaar via het nummer +31 (0)13 530 2010 of via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje