We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila Heal

Maria Nila Heal is een lijn die zich richt op het verzorgen van de gevoelige hoofdhuid. De fijne lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker. Door de verzorgende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E wordt zowel de hoofdhuid als het haar verzorgd en gehydrateerd. De Maria Nila Heal producten zorgen ervoor dat hoofdhuidproblemen zoals roos worden behandeld, dat de haaruitval wordt voorkomen en dat de haargroei wordt gestimuleerd. Het haar en de hoofdhuid zullen na gebruik van de Maria Nila Heal producten weer gezond aanvoelen en stralen.

De beste verzorging voor uw haar

Een goede verzorging van het haar begint met een goede shampoo en eindigt met een verzorgend product zoals een haarmasker. De Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo is een fijne en verzorgende shampoo voor de gevoelige hoofdhuid. Door de vitamine E en de aloë vera worden de haren gereinigd en krijgen ze een goede verzorging.

Om het haar de voeding en verzorging te geven die het nodig heeft, is de Maria Nila Head & Hair Masque ontwikkeld. Dit is een verzorgend masker dat de hoofdhuid een heerlijk fris gevoel geeft. Zowel de haren als de hoofdhuid worden intensief verzorgd en gaan weer stralen. Alle producten van Maria Nila zijn tevens 100% natuurlijk en  vrij van sulfaten en parabenen.

Maria Nila Heal online bestellen

Omdat uw haar en hoofdhuid enkel de beste verzorging verdienen, heeft JohnBeerens.com de beste producten van Maria Nila opgenomen in het gamma. Deze producten voorzien het haar van een algehele verzorging waardoor uw haar weel zal stralen. Bij JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete beautyproducten veilig en eenvoudig bestellen. Mocht u vragen hebben over Maria Nila Heal, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare via: + 31 (0)13  - 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Maria Nila

In deze video zijn de kernwaarden van Maria Nila te zien. Daarnaast laten zij doormiddel van deze video zien wat voor producten zij produceren en hoe zij dit doen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag