We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila maskers

Het doel van Maria Nila is om haarproducten creatiever, innovatiever en vooral inspirerend te maken. Dit Zweedse merk brengt luxe naar iedereen en doet het op een verantwoordelijke manier – alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch en zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De gepassioneerde ontwikkelaars van dit high end merk streven naar één resultaat: om de allerbeste haarproducten te creëren zonder schade aan het haar of het milieu! Uw haar is uniek, en Maria Nila heeft de perfecte producten gemaakt die ervoor zorgen dat het ook uniek blijft – alleen maar beter verzorgd! Aangezien het haar dagelijks veel krijgt te verduren, van styling tools en producten tot UV-straling, is het erg van belang om het haar af en toe wat extra verzorging te geven. Dat is ook precies wat een Maria Nila haarmasker voor het haar betekent. Royaal rijk en voedend, deze haarmaskers brengen het haar weer tot balans en herstellen de haarkleur. Deze haarmaskers zorgen voor een heerlijk ontspannend wekelijks verwenmomentje zowel voor uw haar als voor u zelf!

Weldoende haarmaskers voor zijdezachte lokken

De maskers uit de Maria Nila Palett lijn ondersteunen de andere Maria Nila haarverzorgingsproducten en geven het haar een hydratatieboost. Speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, deze maskers bevatten de unieke Colour Guard Complex die de haarkleur absoluut schitterend maakt! Daarnaast zijn ze ook ideaal voor degenen met en natuurlijke haarkleur die de natuurlijke tint en glans stralend willen behouden. De Palett lijn van Maria Nila is verdeeld in vijf groepen voor verschillende haartypes. Deze groepen, genaamd Structure Repair, Luminous Colour, True Soft, Pure Volume en Sheer Silver, zorgen ervoor dat én uw individueel haartype én uw haarkleur grondig gereinigd, verzorgd en beschermd wordt door middel van heerlijke, natuurlijke ingrediënten.

Een perfecte combo van kleurpigmenten en verzorgende ingrediënten

De maskers van Maria Nila hebben allemaal een unieke werking gericht voor een specifiek haartype. Er is een haarmasker te vinden voor zowel briljante blonde lokken als royale volumineuze krullen, wat uw individuele wensen maar zijn! Naast de Palett haarmaskers, heeft Maria Nila ook een uniek kleurmasker ontwikkeld: de Maria Nila Palett Colour Refresh. Een combinatie van kleurpigmenten en een hydraterend haarmasker, de Maria Nila Palett Colour Refresh is snel en gemakkelijk om te gebruiken en hij houdt de kleur intensief en glanzend tussen salonvisites. Deze oppepper voor het haar verheldert de haarkleur binnen 10 minuten en is in 7 verschillende tinten verkrijgbaar – ook zeer geschikt voor niet gekleurd haar die een verfrissende boost of een opvallend detail kan gebruiken!

Maria Nila maskers online bestellen

Dof, droog, beschadigd of broos haar – klinkt dat bekend? Dat zijn de kenmerken die vertellen dat het haar extra hydratatie en verzorging nodig heeft. Bij gekleurd haar komt dit nog vaker voor, omdat het haar bij het verven aan chemische stoffen wordt blootgesteld. Hier zijn de Maria Nila haarmaskers de oplossing voor – zo zijn prachtige, zachte haren met een schitterende kleur binnen handbereik! Deze producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over de producten van Maria Nila? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Maria Nila Brandvideo

Maria Nila is 100% Vegan en wordt milieuvreindelijk geproduceerd. In deze brandvideo is te zien welke doelen zij nastreven.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje