We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila

Het doel van Maria Nila is om haarproducten creatiever, innovatiever en vooral inspirerend te maken. Dit Zweedse merk brengt luxe naar iedereen en doet het op een verantwoordelijke manier – alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch en zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De gepassioneerde ontwikkelaars van dit high end merk streven naar één resultaat: om de allerbeste haarproducten te creëren zonder schade aan het haar of het milieu! Jouw haar is uniek, en Maria Nila heeft de perfecte producten gemaakt die ervoor zorgen dat het ook uniek blijft – enkel maar beter verzorgd!

Maria Nila Minerals

Maria Nila Minerals haalt inspiratie uit de mineralen van de natuur. Het resultaat is een 100% vegan wax-serie met vier verschillende formules die allemaal gemakkelijk te gebruiken zijn en het haar textuur zullen geven. Mineralen bevatten Color Guard Complex, dat de haarkleur behoudt en beschermt tegen vrije radicalen en UV-straling. De verpakking is ook 100% Co2-gecompenseerd.

Maria Nila Minerals onlin bestellen op JohnBeerens.com

De pure producten van Maria Nila zijn een echte verwennerij voor het haar! Strakke verpakkingen á la hip Scandinavië en een subtiel geurtje geven de producten van dit topmerk een aura van minimalistische luxe. Deze fijne, weldoende producten voor het reinigen, het verzorgen en het stylen van het haar zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wil je graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wil je meer weten over de producten van Maria Nila? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor je klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]

Maria Nila Brandvideo

Maria Nila is 100% Vegan en wordt milieuvreindelijk geproduceerd. In deze brandvideo is te zien welke doelen zij nastreven.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje