We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

May21 Dames armbanden

May21 is een exclusieve handgemaakte sieradenlijn geschikt voor jong en oud! De armbanden van May21 zijn extra uniek en exclusief, want van iedere sieraad zijn maar een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar. Elk seizoen wordt het assortiment aangepast naar de nieuwste modetrends. 

  • Exclusieve sieraden
  • Hypoallergeen en nikkelvrij
  • 6 maanden garantie

De armbanden van May21

De armbanden collectie van May21 bestuit uit vele mooie armbanden. Zo is er de May21 Armbandenset Chan. Dit is een perfecte combinatie van armbanden. Deze set bestaat uit drie armbanden, waarvan een zilveren, een kralen, en een leren armband. Ook de May21 Armband Saritha is een prachtige exclusieve amrband van May21. De armband is gemaakt van lichtgrijs zijden met daaraan een hangertje met een Swarovski steentje. May21 heeft voor iedereen wel een armband die perfect bij diegene past! Ook heeft May21 vele kettingen in haar assortiment.

Veilig online bestellen

Maak uw look af met de mooie en exclusieve armbanden van May21! Heeft u nog vragen over de producten van May21? Schroom dan niet om contact om te nemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje