We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Cutis Pura

In 1963 werd het merk Medavita opgericht. Sindsdien is Medavita een aangevend Italiaans merk voor haarverzorging en haarbehandelingen. Al meer dan 50 jaar houdt Medavita zich bezig met het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van topkwaliteit professionele cosmetica voor de schoonheid van het haar. De Medavita Cutis Pura lijn zorgt voor een diepreinigende werking. 

  • Van professionele kwaliteit

De Cutis Pura lijn

De producten uit deze lijn reinigen het haar en de hoofdhuid. Medavita Cutis Pura Pre-Shampoo Scalp Lotion, dit is een ontgiftende shampoo met een diepreinigende werking. De producten van Medavita zijn geschikt voor ieder haartype en is ideaal om te gebruiken voordat het haar gekleurd wordt.

Beautycare afdeling

Geef uw haar een diepe reiniging met de Cutis Pura producten van Medavita! Heeft u vragen over een van de Medavita producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje