We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita for Men

Medavita houdt zich al 50 jaar bezig met verzorgingsproducten voor het haar en de hoofdhuid, maar ook voor de man. Medavita heeft verschillende producten voor de man in haar assortiment. Er zijn aftershave producten, waxen, lotions tegen haaruitval en scheerproducten.  

  • Voor mannen
  • Van professionele kwaliteit
  • Voor ieder haartypen

De Medavita producten voor de man

Om de huid na het scheren te hydrateren is er de Medavita Shaving Products Homme Aftershave Cooling Balm. Deze aftershave repareert de huid en geeft deze extra bescherming. Ook de Medavita Homme Moisturizing & Protecting Shaving Cream verzacht en hydrateert de huid. Hiernaast is deze crème speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.  Ook bestaat het assortiment uit een shampoo en shower gel. De Medavita Homme Tonifying Shampoo & Shower Gel heeft een anti-roos effect en is tevens rustgevend en hydraterend voor de huid en haar. Daarnaast zorgt de  Medavita Homme High Precision Shaving Gel er voor dat de haartjes zo diep mogelijk verwijderd kunnen worden tijdens het scheren. Tot slot zorgt de Medavita Lotion Concentrée Homme Glossy Extreme Hair Gel er voor dat het haar prachtig zal glanzen. Naast deze fijne producten bestaat het assortiment nog uit vele andere producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de man!

Online Medavita voor Men bestellen

Geef haar en huid een professionele verzorging met de Medavita producten for Men! Voor meer informatie over de producten van Medavita  kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje