We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Lotion Concentrée

Last van haaruitval? Geen zorgen! De producten uit de Medavita Lotion Concentrée lijn zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met haaruitval. De producten uit de lijn maken het haar sterker, zodat deze minder snel uitvallen. Medavita is opgericht in 1963 en sindsdien is het een aangevend Italiaans merk voor haarverzorging en haarbehandelingen. Medavita richt zich vooral op de hoofdhuid.

De Lotion Concentrée producten

Medavita Lotion Concentrée Tonic & Hygienic Scalp Lotion zorgt voor versterking van de hoofdhuid en voorkomt bacteriële infecties. Daarentegen bevat de Medavita Lotion Concentrée Intensive Treatment Spray een zuivere mix van 10 plantenextracten, antioxidanten en zuurstof. En zorgt de spray voor een mooie natuurlijke glans. Tot slot voorkomt de Medavita Lotion Concentrée Treating Shampoo het verzwakken van het haar en zorgt de shampoo ervoor dat het haar sterker wordt.  

Beautycare afdeling

Verstevig uw har met de Lotion Concentrée producten van Medavita! Heeft u vragen over een van de Medavita producten? Neem dan gerust contact op met een van onze beautycare afdeling. Onze medewerkers zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Hier krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies over de producten. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag