We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Lotion Concentrée Homme

Medavita is een aangevend merk voor haarverzorging en haarbehandelingen. Inmiddels is Medavita een professioneel cosmeticamerk dat zich vooral richt op de hoofdhuid van zowel de man als de vrouw. Het doel is verzorgend en gereinigd haar.  Medavita Lotion Concentrée Homme lijn is speciaal ontwikkeld voor mannen met haaruitval. De lijn bevat producten die het haar versterken, waardoor het haar minder snel zal uitvallen. 

  • Speciaal voor mannen ontwikkeld
  • Tegen haaruitval
  • Verstevigd het haar
  • Professionele kwaliteit

De Lotion Concentrée Homme producten

Medavita Lotion Concentrée Homme Glossy Extreme Hair Gel, is een gel voor mannen met extreem haarverlies die het haar prachtig laat glanzen. Daarentegen is de Medavita Lotion Concentrée Homme Male Intensive Treatment Spray die de hoofdhuid reinigt. Ook bestaat de lijn uit een shampoo. De Medavita Lotion Concentrée Homme Male Treating Shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid zacht. Daarnaast wordt de levensduur van het haar verlengt en wordt het haar sterker. De Medavita Lotion Concentrée Homme lijn bestaat uit nog vele andere fijne producten die het haar doen versterken!

Beautycare afdeling

Zorg dat uw haar weer stevig en gezond wordt met de producten van Medavita Lotion Concentrée Homme! Heeft u vragen over een Medavita product? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Hier krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies over de producten. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje