We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Luxviva

Als u uw haar heeft geverfd wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten! Met de Medavita Luxviva producten kan dit! Medavita is een Italiaans merk dat zich specialiseert in haarverzorging en haarbehandelingen. Medavita Luxviva is namelijk speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de haarkleur. 

  • Beschermd de haarkleur
  • Van professionele kwaliteit

De Luxviva lijn

De productlijn bestaat uit shampoos, hairsprays en verschillende soorten wax die er voor zorgen dat de haarkleur  verzorgd wordt en de kleur behoudt. Medavita Luxviva Colour Protection Shampoo is een shampoo die ervoor zorgt dat de kleur van het haar wordt beschermd. Medavita Luxviva Anti-Yellow Shampoo neutraliseert ongewenste gelige verkleuringen op natuurlijk, gekleurd, geblondeerd en wit haar. Daarnaast is de Medavita Luxviva Delicate Glossy Hairspray de perfecte hairspray voor een glossy look. Medavita Luxviva Colour Protection Hair Mask geeft een bescherming aan de intensiteit van gekleurd haar. Medavita Luxviva Medium Hold Glossy Hair Wax geeft het haar een mooie glanzende look zonder het te verzwaren. En tot slot geeft de Medavita Luxviva Soft Hold Matt Hair Wax een flexibele hold aan het haar.

Online Medavita bestellen

Laat uw geverfde haarkleur stralen met de Luxviva producten van Medavita! Heeft u vragen over de Medavita  producten of wilt u graag een persoonlijk advies over de producten? Neem dan gerust contact op met onze beautycare afdeling. Zij zullen u graag helpen met het maken van de juiste keuze! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje