We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Refibre

Medavita is een Italiaans merk dat zich bezig houdt met professionele cosmetica voor de schoonheid van het haar. Medavita Refibre is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen. De producten in deze lijn bevatten vitamines waardoor het haar verstevigd wordt. Daarnaast bevatten de producten van Medavita Refibre ß-caroteen, waardoor het haar beschermd wordt en niet veroudert. De producten van Medavita Refibre zijn geschikt voor het herstellen en verzorgen van het droge en beschadigde haar. 

  • Van professionele kwaliteit
  • Voor beschadigd en droog haar

De Refibre producten van Medavita

Medavita B-Refibre Reconstructive Shampoo is een shampoo die de haarconstructie van beschadigd haar herstelt. Daarnaast voorkomt de Medavita B-Refibre Reconstructive Hair Microemulsion is een spray dat er scheuren in de haarvezels komen en zorgt de spray ervoor dat het haar gezond blijft. Naast een shampoo en een spray is er ook een haarmasker. Het Medavita B-Refibre Reconstructive Hair Mask maakt het haar glad en makkelijk doorkambaar.

Advies over de Refibre producten

Herstel uw beschadigde haar met de Refibre producten van Medavita! Heeft u vragen over de Medavita producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Onze medewerkers geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje