We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Shampoo

Shampoo is niet alleen noodzakelijk om het haar te reinigen, maar ook om het haar een diepe verzorging te geven. Of uw haar nu beschadigd, droog, slap of futloos is, Medavita heeft voor ieder haartypen een speciale shampoo ontwikkeld die het haar weer in topconditie brengt.

  • Voor ieder haartypen
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De shampoos van Medavita

Medavita biedt vele verschillende shampoos aan die allen een andere werking hebben. Zo is er een shampoo speciaal voor krullend haar, gekleurd haar, beschadigd haar,geïrriteerde hoofdhuid en voor mannen. Hiernaast zijn er nog vele andere fijne shampoos, zoals de Medavita Puroxine Anti-Dandruff Shampoo. Dit is een antiroos shampoo die de hoofdhuid perfect schoon maakt en het haar prachtig laat glanzen. Daarentegen zorgt de Medavita Luxviva Anti-Yellow Shampoo dat gelige verkleuringen geneutraliseerd worden. De Medavita Cutis Pura Pre-Shampoo Scalp Lotion is hiernaast weer een ontgiftende shampoo. Deze shampoo heeft een diepreinigende werking die het haar extra vetvrij maakt. Hierdoor kan de hoofdhuid beter ademen. Tot slot is er de Medavita Suncare Shampoo. Deze shampoo verzorgd het haar weer na blootstelling van zon, wind, zout, water en chloor. 

Beautycare afdeling

Verzorg en reinig uw haar met de heerlijke Medavita shampoos! Heeft u nog vragen over de haarverzorgingsproducten van Medavita ? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje