We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Treatment

In 1963 is het merk Medavita opgericht. Sinds de oprichting is Medavita een toonaangevend Italiaans merk voor haarbehandelingen en haarverzorging. Medavita houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van topkwaliteit haarverzorgingsproducten. Zo heeft Medavita ook een treatment lijn ontwikkeld. Een haar treatment is een intensieve behandeling die het haar van de aanzet tot aan de punt verzorgd en hersteld. 

  • Voor mannen en vrouwen
  • Hersteld en verzorgd het haar
  • Voor ieder haartypen
  • Van professionele kwaliteit

De Treatments van Medavita

Medavita heeft verschillende soorten treatment producten in haar assortiment. Zo is er de Medavita Velour Soothing Scalp Lotion Spray die een intensieve behandeling geeft voor de hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. De Medavita Suncare After-Sun Soothing Mask herstructureert daarentegen de haarvezel en beschermt deze tegen zon, zout water en chloor. Om krullen weer soepel en zacht te maken is er het Medavita Curladdict Curling Hair Mask. Hiernaast zorgt het Medavita Lissublime Smoothing Hair Mask ervoor dat het haar niet uitdroogt. Het masker ontspant de haarvezel en houdt de vocht in het haar. Met Medavita Lissublime Smoothing Hair Mask wordt het haar hersteld en versterkt. Tot slot is er het Medavita Nutrisubstance Nutritive Shining Hair Serum. Dit serum voegt een intense licht- en zachtheid toe aan het haar. Daarnaast verbergt het gespleten haarpunten. Verder bestaat de treatment lijn van Medavita nog uit vele andere treatments die allen een andere werking hebben!

Advies over de treatments van Medavita

Om uw haar te voorzien van een herstellende behandeling, heeft Medavita verschillende treatments die uw haar de ultieme verzorging bieden. Bij JohnBeerens.com kan u voor ieder haartype een passende treatment vinden. Bestel daarom vandaag nog uw favoriete treatment! Indien u meer informatie wenst over de treatments van Medavita, kan u contact opnemen met ons Beauty Care Team via [email protected] en telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje