We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Medavita Velour

Medavita heeft speciaal voor de jeukende en geïrriteerde hoofdhuid een lijn ontwikkeld. De Velour lijn kalmeert de huid en verlicht de irritaties. Een van de belangrijkste ingrediënten in deze producten van de lijn is lavendel, want hierdoor wordt de hoofdhuid extra gekalmeerd. 

  • Van professionele kwaliteit
  • Kalmeert de hoofdhuid

De Velour producten van Medavita

Medavita Velour Relaxing Scalp Lotion Spray elimineert de jeuk, irritatie en de spanning van de hoofdhuid. Naast Medavita Velour Relaxing Scalp Lotion Spray is er ook Medavita Velour Soothing Scalp Lotion Spray, deze spray is een behandeling voor extra hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. Tot slot is er de Medavita Velour Soothing Shampoo. Deze shampoo heeft een kalmerende en verzachtende werking op de hoofdhuid.

Advies over de Medavita Velour producten

De producten van Medavita Velour zijn geschikt voor mensen met een gevoelige, geïrriteerde hoofdhuid. Heeft u vragen over een Medavita product? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling.  Onze medewerkers geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje