We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moroccanoil Droogshampoo

Vet haar, maar geen tijd meer om het haar te wassen? Geen zorgen! Moroccanoil heeft twee droogshampoos ontwikkeld die het haar in no time weer verfrissen.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Bevat UV-bescherming
  • Fris haar in een handomdraai

De droogshampoos

De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones bevat talg verkregen uit rijst, wat er voor zorgt dat alle oliën en vieze geurtjes uit het haar worden geabsorbeerd. Hierdoor is het haar heerlijk verfrist en ruikt het lekker. Daarnaast bevat deze droogshampoo argan olie verrijkt met lila ondertonen om blonde en lichtere tinten in het haar perfect naar boven te laten komen. Hiernaast is er ook nog de donker versie van de droog shampoo. De Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones zorgt ervoor dat er geen laagje achter blijft, waardoor het donkere of bruine haar prachtig blijft!

Beautycare afdeling

Bestel vandaag de droogshampoos van Moroccanoil en geniet morgen al van de producten! Nog vragen over de Moroccanoil producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje