We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moroccanoil Haarmasker

Naast een goede shampoo en conditioner, is een masker een uitstekend middel om het haar te herstellen. Een masker werkt intensiever dan een conditioner omdat de ingrediënten geconcentreerder zijn. Eenmaal per week gebruiken bovenop de reguliere haarverzorging is daarom ook voldoende. De maskers van Moroccanoil bevatten arganolie dat bekend staat om haar voedende en herstellende werking.

Verschillende Haarmaskers

In het assortiment van Moroccanoil zitten drie verschillende maskers, elk met hun eigen werking. Zo is er het Intense Hydrating Mask. Dit masker hydrateert en conditioneert droog haar intensief. Voor mensen die snel last hebben van slap haar, is er ook een gewichtloos hydraterend masker verkrijgbaar; Weightless Hydrating Mask. Ondanks de voedende werking, zal dit masker het haar niet verzwaren. Daardoor blijft het volumineus en levendig. Tot slot is er het Restorative Hair Mask. Dit rijke masker is speciaal bedoeld voor beschadigd haar en werkt herstellend en herstructurerend.

Moroccanoil maskers veilig bestellen

Alle Moroccanoil haarmaskers zijn eenvoudig en veilig online te bestellen. JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt waardoor een kwaliteitsproduct gegarandeerd is. Heeft u nog vragen over de producten van Moroccanoil? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten, dit kan telefonisch via: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje