We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moser Tondeuses

Moser met verschillende soorten Tondeuses in het assortiment. Doordat er een aantal verschillende soorten zijn is er voor elk haartype wel een geschikte tondeuze of trimmer. Moser is een van oorsprong Duits bedrijf dat vandaag de dag nog steeds alle producten zelf produceert en ontwerpt in Duitsland. Dit gebeurt in de hypermoderne fabriek gelegen in het plaatsje Unterkirnach in het beroemde Zwarte Woud. Vanuit Unterkirnach worden alle producten van Moser gedistribueerd naar ruim 100 landen over de gehele wereld. Het kwaliteitscontrolesysteem van Moser is gecertificeerd en hierdoor is de constant hoge kwaliteit gegarandeerd.

Moser assortiment Tondeuses

Tondeuze: Moser heeft verschillende soorten tondeuses. Door de verschillende soorten zijn er ook veel verschillen in de tondeuses en trimmers. Je hebt tondeuses zoals met snoer en zonder snoer, de snijbladen verschillen, de laadtijd verschilt en de gebruik tijd verschilt. 

Moser Tondeuses online bestellen

Bestel vandaag nog een tondeuse van Moser en geniet morgen al van een perfecte geschoren coupe! Heeft u vragen over de producten van Moser of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze beautycare afdeling, onze medewerkers helpen u graag verder! Onze beautycare afdeling is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje