We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nak Heat Beat

Het Australische merk Nak heeft nu ook de Heat Beat lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor droog, beschadigd, pluis of kroes haar. De producten zijn ontwikkeld om de ongeremde Australische lifestyle te weerspiegelen en droogte te bestrijden. Daarnaast bestrijden ze de schadelijke effecten van zelfs de meest ruwe klimaten. 

  • Voor beschadigd, pluizig en kroes haar
  • Vrij van siliconen en parabenen
  • Van professionele kwaliteit

De producten van de Heat Beat lijn

Nak Heat Beat combineert moderne haartechnologieën met natuurlijke Australische kruiden en plantextracten. De Nak Heat Beat Shampoo geeft het haar een milde reiniging. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd. Deze shampoo gaat perfect samen met de conditioners van Nak.

Vrij van siliconen en parabenen

Siliconen en parabenen zijn niet goed voor het haar. Zo kunnen parabenen een allergische reactie opwekken en maken siliconen het haar zwaarder, sneller vet en minder luchtig. Met de producten van Nak zal dit dus niet gebeuren.

Heat Beat online bestellen

Maak korte metten met droog, beschadigd en pluizig haar met de Heat Beat producten van Nak! Heeft u toch nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling! Zij staan van maandag t/m vrijdag van 8:30- 20:30 voor u klaar. U kunt onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje