We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nak Shampoo

Het Australische merk Nak heeft een uitgebreid assortiment aan shampoos. Elke shampoo heeft een ander doel waardoor het geschikt is voor elk haartype. De producten zijn ontwikkeld om de ongeremde Australische lifestyle te weerspiegelen en droogte te bestrijden. Daarnaast bestrijden ze de schadelijke effecten van zelfs de meest ruwe klimaten. 

  • Vrij van siliconen en parabenen
  • Voor ieder haartypen
  • Australische Lifestyle

De shampoos van Nak

De shampoos van Nak zijn doordrenkt met een natuurlijk mineraalrijk Bio-Marine Complex voor verschillende haartypen. Elke shampoo heeft een eigen herkenbare geur die het haar een lekkere Australische geur geeft. De strakke verpakking is makkelijk te gebruiken en de shampoos zijn verkrijgbaar in drie verschillende inhoudsmaten. Zo zijn er bijvoorbeeld de Nak Nourishing en Hydrating Shampoo. Deze herstellen en voeden het haar. NAK Body .n. Shine Shampoo geeft het haar een volume boost en een mooie glans. Daarentegen wordt door de NAK Scalp to Hair Moisture-Rich Shampoo chemisch beschadigd haar zichtbaar verbeterd. Ook zal het haar gezonder aanvullen en de conditie zal verbeteren. Ook bestaat het assortiment uit producten die geschikt zijn voor Extensions om kleurvervaging tegen te gaan. Nak heeft verder nog vele verschillende producten. Om het haar een extra verzorging te geven en het effect van de shampoos te versterken kunnen de conditioners van Nak gebruikt worden.

Vrij van siliconen en parabenen

Siliconen maken het haar zwaarder, minder luchtig en sneller vet. Parabenen kunnen allergische reacties opwekken bij uitwendig gebruik op de beschadigde huid. Met de producten van Nak zal dit dus niet gebeuren.

Advies over Nak shampoos

Geniet van de heerlijke verzorgende shampoos van Nak! Heeft u nog vragen over de producten van Nak? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Zij hebben de kennis en ervaring om u een uitgebreid persoonlijk advies te geven over alle producten. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje