Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

 

Nioxin Maskers

Een haarmasker is van essentieel belang om het haar zo goed mogelijk te verzorgen. Hiermee blijft het haar langer gezond en wordt de kans op haarbreuk verminderd. Het maskers van Nioxin is speciaal ontwikkeld voor fijn en dunner wordend haar. Dit product is uniek dankzij de op huidverzorging gebaseerde technologieën. Nioxin heeft bewezen effectief te zijn in het zorgen voor dikker, voller haar.

  • Houdt het haar in topconditie
  • Vrij van SLS en sulfaten

Het haarmasker van Nioxin

Bij JohnBeerens.com is het Nioxin Intensive Treatment Deep Repair Hair Masque verkrijgbaar. Intensive Treatment Deep Repair Hair Masque is een haarmasker dat de weerstand van het haar verhoogt en het beschermt tegen beschadiging waardoor de haarbreuk zal verminderen. Het masker draagt bij aan een goede haarconditie, handelbaarheid van het haar en een intensief haarherstel. Het masker kan wekelijks gebruikt worden. Voor een optimaal resultaat kunnen de shampoo en conditioner voor het gebruik van de maskers van Nioxin gebruikt worden.

  • Voor beschadigd haar
  • Voor fijn en slap haar

SLS- en sulfaatvrij

Bewezen is SLS en sulfaten niet gezond zijn voor het haar. Dit is dan ook de reden dat Nioxin geen SLS en sulfaten in haar maskers heeft.  Huid en haar blijft in top conditie met het masker van Nioxin!

Veilig Nioxin Maskers bestellen

Wilt u uw haar weer in topconditie brengen? Bestel vandaag dan nog de geweldige maskers van Nioxin en maak er morgen al gebruik van! Heeft u vragen over Nioxin haarproducten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje