Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nioxin Systeem 6 Cleanser
  • Vrij van SLS, sulfaten en siliconen
  • Voor normaal tot dik haar, dat chemisch behandeld is en dat zichtbaar dunner wordt
  • Herstelt de vochtbalans
  • Beschermt de hoofdhuid
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Nioxin System 6

De producten van Nioxin system 6 zijn ontwikkeld voor normaal tot dik haar, dat chemisch behandeld is en dat zichtbaar dunner wordt. De producten helpen de vochtbalans van het haar te reguleren en weerstand te geven. De producten zijn uniek dankzij de op huidverzorging gebaseerde technologieën. Nioxin heeft bewezen effectief te zijn in het zorgen voor dikker, voller haar. De lijn System 6 bestaat uit een shampoo, een conditioner en een treatment. Daarnaast zijn deze producten ook in een starterskit verkrijgbaar.

 • Voor gekleurd haar
 • Voor fijn en slap haar
 • Voor dik haar

De producten van de Nioxin System 6 lijn

De Nioxin System 6 Cleanser beschermt de hoofdhuid en herstelt de vochtbalans in het haar. De shampoo is vrij van SLS, sulfaten en siliconen. De Nioxin System 6 Scalp Revitaliser is een conditioner die het haar extra weerstand biedt en het haar zichtbaar gezonder en voller maakt. De conditioner is vrij van SLS, sulfaten en siliconen. En de Nioxin System 6 Scalp Treatment beschermt en herstelt de hoofdhuid en herstelt de vochtbalans. De treatment is vrij van SLS en sulfaten. Daarnaast wordt er ook een starterskit aangeboden. De Nioxin Trial Kit System 6 is een 3-delige kit om hoofdhuid en haar te reinigen, optimaliseren en behandelen, zodat er een gezonde hoofdhuidconditie wordt gecreëerd voor dikker en voller uitziend haar. De set bestaat uit de System 6 Cleanser, de System 6 Scalp Revitaliser en de System 6 Scalp Treatment.

Beautycare afdeling

Geef uw haar de verzorging die het verdient en laat uw haar er weer gezonder en voller uitzien met de Nioxin System 6 producten! JohnBeerens.com vindt het erg belangrijk om het beste advies en de beste service te verlenen. Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de Nioxin producten! Dat noemen wij service met een glimlach. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje