We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Orofluido Conditioners

De Orofluido conditioners geven het haar glans en maken het zijdezacht. De Orofluido conditioners bevatten een mix van drie natuurlijke oliën; Argan, Cyperus en lijnolie. Daarnaast ruiken de conditioners heerlijk naar amber en vanille geur. 

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Geeft extra glans aan het haar
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De conditioners van Orofluido

Na het gebruik van de shampoo van Orofluido kan de conditioner gebruikt worden. Orofluido biedt twee verschillende conditioners aan. De Orofluido Conditioner is de ideale schoonheidsbehandeling voor alle haartypen. De drie organische oliën die zijn toegevoegd aan de shampoo zorgen voor een aangename en zijdezachte textuur. De Orofluido Asia Zen Control Conditioner is het verlengstuk van de shampoo uit dezelfde lijn. Het haar is elastischer, steviger en voorzien van extra vitaminen en vetzuren na het gebruik van deze conditioner.

Arganolie

Naast een mooie glans en textuur zorgt arganolie voor een versterkend, zacht en luchtig resultaat van het haar.

Cyperus olie

Door de toegevoegde Cyperus olie blijft het haar handelbaar en soepel.

Lijnzaadolie

Deze olie van lijnzaad zorgt voor een mooie controle van het haar en een spectaculaire glans.

Beautycare afdeling

Geef uw haar de luxe verzorging die het verdient met de conditioners van Orofluido! Bij vragen over de producten van Orofluido, kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Zij staan op alle werkdagen van 9.00-20.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kan onze beautyspecialisten bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag