We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Orofluido Finishing

Voor de finishing heeft Orofluido verschillende sprays met een lichte en vloeibare textuur, waardoor het snel in het haar wordt opgenomen. De spray zorgen voor een directe glans, maken het haar zacht en vereenvoudigen het kammen van droog haar. 

  • Houdt het haar in model
  • Verzacht het haar

De finishing producten van Orofluido

De Orofluido Super Shine Light Spray is een spray welke het haar luchtig, maar zijdezacht maakt. De stoffen worden snel door het haar opgenomen, waardoor het haar gemakkelijk door te kammen is en een mooie glans krijgt. Daarentegen is de Orofluido Hairspray een stevige haarlak die een subtiele glans over het hele haar achterlaat. Ondanks de goede fixatie blijft het haar wel flexibel en beweeglijk.

Finishing producten online bestellen

Zorg dat uw haar een perfecte afwerking krijgt met de Finishing producten van Orofluido! Bestel de producten vandaag nog en geniet morgen al van de finishing producten. Mocht u nog vragen hebben over de Orofluido producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje