We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell John Paul Pet

John Paul Pet is een verzorgingslijn voor uw huisdier. John Paul Pet heeft namelijk producten ontwikkeld die zorgen voor de beste hygiëne en verzorging voor het huisdier. 

  • Geschikt voor dieren
  • Reinigt de vacht grondig
  • pH evenwichtig

De producten voor het huisdier

De shampoo en conditioner zijn pH evenwichtig, zodat ze de huid van het huisdier niet irriteren. Daarnaast bestaat de lijn uit een speciale shampoo voor puppy's. Er zijn verschillende shampoos en conditioner verkrijgbaar, met ieder eigen ingrediënten zie zorgen voor een optimale verzorging van de vacht en de huid. Er is een shampoo die awapuhi bevat voor een mooie glans en oatmeal dat zorgt voor een stevigere vacht. Voor ieder lichaamsdeel van het huisdier zijn speciale producten beschikbaar. Zo zijn er speciale doekjes voor de oren, poten en tanden. De conditioning sprays zorgen ervoor dat de vacht gemakkelijker doorkambaar is en klitten worden voorkomen.

Advies over de John Paul Pet lijn

Zorg dat uw huisdier een heerlijk gereinigde vacht heeft met de John Paul Pet producten van Paul Mitchell. Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. U kan onze medewerkers op maandag t/m vrijdag bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag