We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger lijn is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog, geverfd en verzwakt haar. De lijn bestaat zowel uit verzorgings- als uit stylingproducten. Alle producten bestaan uit Awapuhi en Keratriplex om het haar pluisvrij te maken en te versterken. 

  • Versterkt het haar
  • Niet op dieren getest
  • Van professionele kwaliteit

De Awapuhi Wild Ginger producten

Zo bevat deze lijn een speciale shampoo en treatment die het haar zullen versterken en intens voeden. Ook bevat deze lijn een Shine Spray die voor een hoge glans zorgt. Als stylingproducten kunnen bijvoorbeeld de Sea Spray, voor een beachy look en de Hydrocream Whip gebruikt worden, voor extra body en fixatie van het haar. Naast deze producten bestaat de lijn nog uit vele andere producten die allen het haar weer versterken en voeden.

Advies over Paul Mitchell

Verstevig uw haar met de Awapuhi Wild Ginger producten van Paul Mitchell! Indien u nog vragen heeft over de producten van Paul Mitchell kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten. Van maandag t/m vrijdag zijn zij te bereiken van 9:00- 20:30 uur via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje