We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Color Care

Paul Mitchell Color Care is een lijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gekleurd haar. De producten beschermen de haarkleur, waardoor u langer kan genieten van uw geverfde haren.

  • Voor gekleurd haar
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Niet op dieren getest

De Color Care producten

De lijn bevat onder andere een shampoo en conditioner die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en een shampoo die nastoffen van haarverkleuring verwijderd. Tevens bevat de lijn de Paul Mitchell Color Care Color Protect Reconstructive Treatment om de haarkleur weer op te frissen. De Protect Locking Spray zorgt ervoor dat het gekleurde haar geseald is en niet beschadigd kan worden door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling. Hierdoor kan namelijk de intensiteit van de haarkleur afnemen. Deze gehele lijn zorgt ervoor dat de haarkleur langer wordt behouden en opgefrist zal worden. 

Online Paul Mitchell bestellen

Behoudt de kleur van uw geverfde haar zo lang mogelijk met de Color Care producten van Paul Mitchell! Indien u vragen heeft over Paul Mitchell kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. De klantenservice is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje